Aug 31, 2009

Piring Gramophone Paling Aku Sayang.......
















Piring ni satu-satunya yang aku sayang, aku display kat engkorang je... belum masa aku nak jual yang ni, sebab yang ni ada cerita tersendiri.... Aku biasa pegi Amcorp Mall PJ, Junk Shop Bandar Melaka, Pasar Lama Ipoh, belakang Petaling Street,Stadium Bandaraya Penang dan beberapa tempat lagi, piring gramophone model ni boleh dikatakan tak ada jual, kalau ada pun di Junk Shop Melaka, harganya RM250 ke atas, kalau lagu P.Ramlee tak usah ceritalah, RM300 pun diaorang jual.















Lagi satu nak bgtau, aku tak pos piring ni, takut pecah, jadi pada yang berminat nak beli....engkorang datang ambil sendiri atau mungkin kalau tak jauh dari tempat aku, aku hantar jika ada kesempatan... Tentang kulit (cover) piring-piring ni, dah tak ada. Kalau ada pun tak elok lagi, kertas dah banyak yang koyak....
Aku ada beberapa piring gramophone lagi...nantilah ada masa aku upload.

Terima kasih.

1 comments:

zaza king said...

Saya ade p.ramlee n normadiah...90 je 1 kalau berminat whatapps 0138714354